24 maart 2023

0 REACTIE(S)

Zwem-ABC GIFs beschikbaar op social media

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en GIFs (geanimeerde afbeeldingen) zijn enorm populair op kanalen als Instagram en Facebook. GIFs bestaan al een lange tijd, maar ze zijn nu helemaal hip. Als Nationale Raad Zwemveiligheid spelen we in op deze trend en ontwikkelden daarom onze eigen Zwem-ABC GIFs.

Deze GIFs zijn openbaar en op social media te gebruiken. Vooral bij het plaatsen van een ‘verhaal’ (story) op Instagram worden GIFs gebruikt om het ‘verhaal’ op te leuken. Als je bij Instagram kiest voor de sticker knop en vervolgens klikt op de optie ‘GIF’ kun je in de GIPHY database zoeken naar leuke GIFs. Zoek bijvoorbeeld eens naar ‘Zwemdiploma’ of ‘Afzwemmen’ / ‘Diplomazwemmen’ en je ziet een aantal GIFs van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Je kunt deze over een ‘verhaal’ plaatsen. De GIFs kun je eenvoudig vergroten door twee vingers uit elkaar te bewegen (uitzoomen). Zie hieronder een instructie voor het gebruik van de GIF’s.

Deze GIFjes kun je als zwemlesaanbieder tonen op je eigen socials, maar natuurlijk kan het ook op persoonlijke social accounts worden gebruik om de mijlpaal van het behalen van het zwemdiploma te vieren. Met het beschikbaar maken van de GIF’s wil de Nationale Raad Zwemveiligheid op een ludieke manier meer herkenbaarheid creëren voor de Nationale Zwemdiploma’s en Zwem-ABC karakters: Aqua, Bella en Coco.

Voor vragen over de GIFs kun je contact opnemen met: communicatie@nrz-nl.nl

Het bericht Zwem-ABC GIFs beschikbaar op social media verscheen eerst op Nationale Raad Zwemveiligheid.

Bron: NRZ


Deze berichten zijn ook interessant

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst. Verplichte velden zijn gemarkeerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}