22 maart 2024

0 REACTIE(S)

Titus Visser vertrekt bij de Nationale Raad Zwemveiligheid

Het bestuur van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) en directeur Titus Visser zijn overeengekomen de arbeidsrelatie per 1 april 2024 te beëindigen. Er bestond een onoverkomelijk verschil van inzicht over de bestuurlijke en organisatorische doorontwikkeling van de NRZ. Titus Visser is vijf jaar werkzaam geweest voor de NRZ. Het bestuur dankt Titus voor zijn inzet en betrokkenheid. Er zijn de afgelopen vijf jaar wezenlijke stappen gezet als het gaat om de kwaliteit van het zwemonderwijs en de zwemveiligheid in Nederland.

Arjan de Vries is benoemd als interim-directeur. Hij is algemeen directeur van het Sportcluster Veenendaal, alwaar de NRZ-werkorganisatie momenteel gehuisvest is. Arjan krijgt als opdracht van het bestuur om de bestuurlijke en organisatorische (door)ontwikkeling van de stichting invulling te geven. Hij zegt daarover: “Iedereen is gebaat bij goede zwemlessen, met erkend kader in veilige zwembaden. Dit willen we borgen voor de toekomst. Ik wil mij daarom graag inzetten voor deze opdracht.” Adviseur Berend Rubingh zal de interim-directeur bijstaan in de aanpak. Het eerste wat opgepakt wordt, is een inventarisatie in de branche over wat een wenselijke uitwerking zou kunnen zijn binnen de voornemens van het huidige NRZ bestuur.

Het bericht Titus Visser vertrekt bij de Nationale Raad Zwemveiligheid verscheen eerst op Nationale Raad Zwemveiligheid.

Bron: NRZ


Deze berichten zijn ook interessant

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst. Verplichte velden zijn gemarkeerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}