1 juni 2022

0 REACTIE(S)

Snorkelboekje ‘Ga je mee Snorkelen?’ binnenkort beschikbaar

Het is vandaag, precies 1 jaar geleden (1 juni 2021) dat de vernieuwde Nationale Snorkeldiploma’s worden uitgegeven en tevens het moment waarop alleen nog maar de nieuwe Nationale Snorkeldiploma’s mogen worden uitgegeven. In samenwerking met de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) werken we verder aan kwaliteit van het onderdeel Snorkelen en daarom lanceren we binnenkort het Snorkelboekje: ‘Ga je mee Snorkelen?’. Wil je meer weten over het doel en de inhoud van het Snorkelboekje? Lees dan verder.

Doel van het Snorkelboekje
Het doel van het boekje is om kinderen die aan het snorkeltraject beginnen te informeren over de juiste snorkelmaterialen en het vervolgaanbod. Dit sluit aan bij de diplomalijn Snorkelen, die erop gericht is om kinderen na het behalen van de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C plezier te laten hebben in het water en om zo de zwemveiligheid op peil te houden.

Inhoud gericht op kinderen (en indirect ouders)
Het Snorkelboekje: ‘Ga je mee Snorkelen? is afgestemd op de belevingswereld van kinderen. In het boekje staat beschreven wat een kind leert. Ook worden de handsignalen op een speelse wijze toegelicht en staat het Snorkelboekje boordevol handige weetjes & tips. Verder wordt met een handige checklist uitgelegd welke basisuitrusting je nodig hebt, hoe je de juiste materialen uitkiest en welk vervolgaanbod er is na het behalen van de Snorkeldiploma’s. Voor de papa’s en mama’s staan er ook een aantal basisregels beschreven die belangrijk zijn als een kind gaat snorkelen en genieten van de onderwaternatuur.

Gratis exemplaar ter introductie
Alle Licentiehouders Nationale Zwemdiploma’s – onderdeel Snorkelen ontvangen één voorbeeld Snorkelboekje gratis ter introductie. Als licentiehouder ben je niet verplicht om gebruik te maken van het Snorkelboekje, maar het is wel een leuke aanvulling op de Nationale Snorkeldiploma’s. Je kan daarom binnenkort het Snorkelboekje, in een oplage naar keuze, bestellen in de webshop. Wil jij graag als eerst op de hoogte worden gebracht zodra het Snorkelboekje beschikbaar is in de webwinkel? Laat dan hieronder je gegevens achter.

reCAPTCHA is required.

Alle Licentiehouders Nationale Zwemdiploma’s kunnen gratis het Licentieonderdeel Snorkelen aanvragen. Meer informatie over het aanvragen lees je hier. Voor inhoudelijke vragen over het Licentieonderdeel Snorkelen kun je contact opnemen met Ellen Schripsema.

Het bericht Snorkelboekje ‘Ga je mee Snorkelen?’ binnenkort beschikbaar verscheen eerst op Nationale Raad Zwemveiligheid.

Bron: NRZ


Deze berichten zijn ook interessant

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst. Verplichte velden zijn gemarkeerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}