23 mei 2023

0 REACTIE(S)

Next Generation Lifeguards een springplank voor jong personeel in de zwembranche

Ken of werk jij met jongeren die lifeguard willen worden of een andere rol binnen de zwembranche willen ontdekken? Geef ze een springplank naar de toekomst met een gratis weekopleiding tot Lifeguard Open Water.

In de maand juli organiseert Next Generation Lifeguards (NGL) op drie locaties in het land de weekopleiding Lifeguard Open Water. Tijdens deze week worden jongeren tussen 17-27 jaar klaargestoomd tot erkende lifeguards. Zij halen, indien nog nodig, hun EHBO diploma, krijgen theorie- en praktijktrainingen en doen aan het einde van de week examen.

Een goede basis voor jong talent in het zwembad
De weekopleiding Lifeguard Open Water biedt een heel goede basis voor jong talent dat in het zwembad aan de slag wil. Deelnemers zijn na het behalen van hun diploma bevoegd lifeguard en na een eenvoudige zwemtest ook inzetbaar als toezichthouder in het zwembad.

Voor meer ervaren toezichthouders is de opleidingsweek een kans om dit internationaal diploma tot lifeguard te halen en extra kennis op te doen over toezichthouden in verschillende omgevingen.

Planning opleidingsweken Lifeguard Open Water

Nijmegen 9 – 15 juli meer informatie en aanmelden
Wessem (Maasplassen) 17 – 21 juli meer informatie en aanmelden
Emmen 24 – 29 juli meer informatie en aanmelden

Next Generation Lifeguards is het project voor maatschappelijke diensttijd (MDT) van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) en Reddingsbrigade Nederland. Wij bieden jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 27 jaar door het hele land gratis korte opleidingstrajecten in de zwembranche aan, die leuk en sportief zijn.
Kijk voor meer informatie en ons aanbod per locatie op www.nextgenerationlifeguards.nl

Het bericht Next Generation Lifeguards een springplank voor jong personeel in de zwembranche verscheen eerst op Nationale Raad Zwemveiligheid.

Bron: NRZ


Deze berichten zijn ook interessant

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst. Verplichte velden zijn gemarkeerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}