24 oktober 2023

0 REACTIE(S)

Nationale Raad Zwemveiligheid is partner van Hét kindvriendelijke inspiratieboek

Nieuw inspiratieboek helpt ouders en opvoeders bij de optimale ontwikkeling van kinderen

Platform kindvriendelijk.nu ontwikkelde Hét kindvriendelijke inspiratieboek, een vernieuwende gids die ouders, verzorgers en opvoeders voorziet van waardevolle informatie en inspiratie voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar. De Nationale Raad Zwemveiligheid is een van de partners.

We willen allemaal dat onze eigen kinderen en die in onze omgeving gelukkig, gezond en veilig opgroeien. Maar soms is het een uitdaging om de juiste informatie en inspiratie te vinden om hen te begeleiden op hun ontdekkingsreis naar volwassenheid. En dat is precies waar Hét kindvriendelijke inspiratieboek bij helpt.

Nationale Raad Zwemveiligheid een van de kindvriendelijke organisaties

Het boek, samengesteld door een team van ervaren opvoedexperts en professionals, bevat informatie, tips en verhalen van meer dan 140 kindvriendelijke organisaties. Organisaties die allemaal dezelfde missie delen: het ondersteunen van de optimale ontwikkeling van kinderen. De Nationale Raad Zwemveiligheid is een van deze organisaties. In het boek wordt onder andere informatie gegeven over de kwaliteitsstandaarden in de zwembranche, de (Licentie) Nationale Zwemdiploma’s en het belang van het behalen van Zwemdiploma C (de Nationale Norm Zwemveiligheid).

Bruikbare informatie en tips ingedeeld in vier thema’s

En dit boek is niet zomaar een inspiratiebron. Het is een praktische gids vol bruikbare informatie en tips, die ouders en opvoeders helpt om het beste te halen uit deze zo belangrijke, vormende jaren van hun kinderen. Het boek is ingedeeld in vier duidelijke en herkenbare thema’s. Deze thema’s belichten alle belangrijke aspecten in het leven van een kind. Gezondheid, ontwikkeling, duurzaamheid en leefomgeving, Hét kindvriendelijke inspiratieboek behandelt het allemaal.

Hét kindvriendelijke inspiratieboek is nu verkrijgbaar

Meer informatie over het boek vind je op de website kindvriendelijk.nu.

Over kindvriendelijk.nu

Kindvriendelijk.nu helpt ouders en (professionele) opvoeders op weg naar een bewust, gezond en natuurlijk leven voor kinderen. Samen een groeipad bewandelen van meer bewustwording en zelfvertrouwen! Met een missie om kinderen te helpen gelukkig, gezond en veilig op te groeien, biedt kindvriendelijk.nu verschillende oplossingen, waaronder Hét kindvriendelijke inspiratieboek, om ouders en opvoeders te ondersteunen in de ontwikkeling van kinderen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met initiatiefnemer en docent, Peter van Klaveren via info@kindvriendelijk.nu.

Het bericht Nationale Raad Zwemveiligheid is partner van Hét kindvriendelijke inspiratieboek verscheen eerst op Nationale Raad Zwemveiligheid.

Bron: NRZ


Deze berichten zijn ook interessant

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst. Verplichte velden zijn gemarkeerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}