22 februari 2023

0 REACTIE(S)

Namen Zwem-ABC characters gekozen

De lancering van de Zwem-ABC merchandise levert veel positieve reacties op. Om dit concept goed tot leven te brengen vindt de Nationale Raad Zwemveiligheid het zinvol om de Zwem-ABC characters een naam te geven. En wie kan de naam nu beter bedenken dan de zwembranche zelf? Om tot ideeën te komen werd daarom de winactie: ‘Bedenk jij een leuke namen? ‘ geïntroduceerd.

Het doel was het vinden van leuke namen die passen bij de characters die de Nationale Zwemdiploma’s A, B en C  vertegenwoordigen. Een voorwaarde was dat deze namen beginnen met een A, B en C. Na goed beraad is er een keuze gemaakt. De Zwem-ABC characters heten voortaan… tromgeroffel…

Aan alle inzenders, dank voor het meedenken. Aan deze actie werd massaal gehoor gegeven.

Om er zeker van te zijn dat de Zwem-ABC characters namen krijgen die kinderen leuk vinden, is een selectie van de ingestuurde namen voorgelegd aan een aantal zwemlesgroepen en basisschoolklassen. Hieruit blijkt dat de namen Aqua, Bella en Coco de doelgroep het meest aanspreken.

Onder de bedenkers werden weekendweg cadeaubonnen verloot. Deze zijn gewonnen door: Erica Van der Wolf, Kim Koopman en Esther van der Doef. Zij ontvingen hierover persoonlijk bericht.

Het bericht Namen Zwem-ABC characters gekozen verscheen eerst op Nationale Raad Zwemveiligheid.

Bron: NRZ


Deze berichten zijn ook interessant

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst. Verplichte velden zijn gemarkeerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}