1 februari 2023

0 REACTIE(S)

Lancering ‘Mijn diplomazwemmen’

Vanaf vandaag nemen we afscheid van AAD (Administratie Aanvraag Diplomazwemmen) en zal de administratie diplomazwemmen verder gaan in ‘Mijn diplomazwemmen’. Vandaag ontvangen alle Licentiehouders Nationale Zwemdiploma’s een e-mail om hun account te activeren.

Met ‘Mijn diplomazwemmen’ maken we het aanvragen van diplomazwemmen makkelijker. Zo kunnen Licentiehouders met meerdere leslocaties bijvoorbeeld voor meerdere locaties examens aanmelden en hoeven zij hiervoor niet meer gebruik te maken van meerdere inloggegevens.

Daarnaast heeft iedere Licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s de mogelijkheid om zelf gebruikers toegang te geven om namens de organisatie examens aan te melden. Zo is het niet meer afhankelijk van één persoon én hoeven inloggegevens niet meer gedeeld te worden.

Nog een verbetering is dat examinatoren met een geldige Licentie Examinator Nationale Zwemdiploma’s óók een eigen account hebben in ‘Mijn diplomazwemmen’. Is de examinator aangemeld bij een examen? Dan ziet de examinator dit examen in zijn eigen account. Na afloop van het examen kan de examinator de resultaten en het verslag invullen. Wel zo makkelijk.

De komende periode worden er nog nieuwe functionaliteiten toegevoegd om het gebruiksgemak verder te optimaliseren. Houd onze berichtgeving daarom in de gaten.

Heb je vragen over ‘Mijn diplomazwemmen’? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 031-883 02 50 of e-mail info@nrz-nl.nl.

Het bericht Lancering ‘Mijn diplomazwemmen’ verscheen eerst op Nationale Raad Zwemveiligheid.

Bron: NRZ


Deze berichten zijn ook interessant

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst. Verplichte velden zijn gemarkeerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}