13 december 2021

0 REACTIE(S)

Kennis- en innovatieagenda zwemmen en zwemveiligheid (KIAZZ)

Op basis van een inventarisatie van vraagstukken uit de praktijk in de zwembranche wordt een kennis- en innovatieagenda zwemmen en zwemveiligheid (KIAZZ) opgesteld. Deze agenda benoemt de vraagstukken waar onderzoek en innovatie in de zwembranche de grootste impact op de praktijk kunnen hebben.

De Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) bereidt samen met partners uit de branche deze KIAZZ voor, zodat er een zorgvuldig opgebouwd totaaloverzicht ontstaat van praktijkvraagstukken. De betrokken organisaties zijn er namelijk van overtuigd dat meer kennis en meer innovatie belangrijk en noodzakelijk is. Hiermee kan zwemveiligheid worden vergroot en kunnen we zorgen dat meer mensen zwemmen en genieten van Nederland waterland (ambities Nationaal Plan Zwemveiligheid 2020-2024).

Als eerste stap richting de KIAZZ heeft het Mulier Instituut in opdracht van de NRZ een vragenlijst uitgezet onder organisaties die verbonden zijn aan de NRZ. 238 zwembadmedewerkers hebben deze ingevuld. Kik hier voor meer informatie en de factsheet.

Het bericht Kennis- en innovatieagenda zwemmen en zwemveiligheid (KIAZZ) verscheen eerst op Nationale Raad Zwemveiligheid.

Bron: NRZ


Deze berichten zijn ook interessant

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst. Verplichte velden zijn gemarkeerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}