1 september 2023

0 REACTIE(S)

Doorontwikkeling zwemvaardigheidsdiploma’s: Na Snorkelen is nu Survival aan de beurt

Na het toevoegen van onderdeel Snorkelen aan de Licentie Nationale Zwemdiploma’s, is nu het onderdeel Survival aan de beurt.

Begin 2023 zijn wij met een werkgroep begonnen aan het traject om de Survivaldiploma’s te herzien. In een 6-tal bijeenkomsten is met elkaar gesproken en nagedacht over hoe de nieuwe eisen voor Survival eruit zou moeten zien. Dit heeft er inmiddels toe geleid dat er een conceptversie van de ‘Examenregeling Nationale Zwemdiploma’s – onderdeel Survival’ is.

Op 5 juli en 28 augustus 2023 zijn er startbijeenkomsten geweest waaraan 15 organisaties hebben deelgenomen. Deze aanbieders fungeren de komende periode als pilotgroep om de nieuwe eisen te testen. Begin november ronden wij de pilot af en worden de uitkomsten verwerkt. Het streven is om 1 januari 2024 de nieuwe eisen in te voeren en de vernieuwde Nationale Survivaldiploma’s beschikbaar te hebben.

Het bericht Doorontwikkeling zwemvaardigheidsdiploma’s: Na Snorkelen is nu Survival aan de beurt verscheen eerst op Nationale Raad Zwemveiligheid.

Bron: NRZ


Deze berichten zijn ook interessant

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst. Verplichte velden zijn gemarkeerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}