14 augustus 2023

0 REACTIE(S)

De Uitgeversgroep en de Nationale Raad Zwemveiligheid verlengen samenwerking

De Uitgeversgroep en de Nationale Raad Zwemveiligheid werken sinds 2005 met elkaar samen. Onlangs is de samenwerking verlengd en daarom werd de vernieuwde overeenkomst ondertekend. De Uitgeversgroep is een uitgever met beroepsgericht lesmateriaal voor onder andere de zwembranche, opgericht vóór en dóór docenten. Zij geven het lesmateriaal dat aansluit op de beroepsopleidingen Allround zwembadmedewerker én Zwembadtechniek uit. Ook zorgt deze educatieve uitgever voor ontwikkeling van nieuw lesmateriaal in de branche.

Titus Visser (Nationale Raad Zwemveiligheid) en Han Swaans (De Uitgeversgroep) ondertekenen de vernieuwde overeenkomst

Lesmateriaal voor opleidingsinstituten en Licentiehouders Nationale Zwemdiploma’s
Bij het tekenen van de overeenkomst zijn nieuwe afspraken gemaakt. Er is overeengekomen dat zowel opleidingsinstituten en zwemleslesaanbieders die in het bezit zijn van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s de lesboeken kunnen inkopen via de webwinkel. Tot nu toe konden alleen opleidingsinstituten lesboeken bestellen. “De rol van de Nationale Raad Zwemveiligheid is door de jaren heen verandert. We ontwikkelen nu niet zelf het lesmateriaal, maar onderschrijven wel het lesmateriaal van de Uitgeversgroep. Dankzij deze samenwerking zorgen we met elkaar voor actueel lesmateriaal voor medewerkers in opleiding”, aldus Titus Visser.

Niet alleen voor medewerkers in opleiding maar ook voor ervaren medewerkers én stagebegeleiders kan het fijn zijn om het actuele lesmateriaal in te zien. Daarom wordt het lesmateriaal ook aangeboden aan alle zwemlesaanbieders die verbonden zijn aan de Nationale Raad Zwemveiligheid.

Heb je vragen over de samenwerking met de Uitgevergroep of vragen over de beroepsopleidingen? Neem dan contact op met: opleidingen@nrz-nl.nl

Het bericht De Uitgeversgroep en de Nationale Raad Zwemveiligheid verlengen samenwerking verscheen eerst op Nationale Raad Zwemveiligheid.

Bron: NRZ


Deze berichten zijn ook interessant

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst. Verplichte velden zijn gemarkeerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}