30 april 2020

0 REACTIE(S)

Alternatieven in corona-tijd: Spelletjes en leuke video’s

In deze bijzondere tijd missen we het zwemmen en de zwemles. Maar omdat we zwemveiligheid zo belangrijk vinden, hebben we hierover leuke spelletjes en video’s gemaakt en verzameld. Zo kun je toch nog een beetje bezig zijn met het thema zwemmen. Hopelijk kunnen we elkaar binnenkort weer op een veilige manier in het zwembad ontmoeten!

Zwemles memory
Download ons enige echte zwemles memory spel. Wie daag jij uit? Veel plezier!

Ansichtkaart: Ik mis jou en de zwemles!
Mis jij je zwemles en zwemjuf of -meester ook zo? Stuur hem of haar dan een kaartje en laat weten dat je aan hem of haar denkt!

Puzzelpagina
We hebben een tweetal leuke zwempuzzels gemaakt. De oplossingen maken we binnenkort bekend, dus houd deze website vooral in de gaten!

Kleurplaat
We kleuren wat af in deze tijd. Ook wij hebben een leuke kleurplaat gemaakt. Doe je best en maak er iemand blij mee. Veel kleurplezier!

Historische zwemvideo’s
Wat doe je als je niet naar het zwembad kunt? Juist….films kijken over zwembaden en zwemles. We zijn weer eens in ons archief gedoken.

YouTube kanaal ‘Yasir Hierrr’
Yasir uit Somalië, Muayad uit Syrië en Robiel uit Eritrea spelen de hoofdrol in de vierdelige vlogserie ‘Yasir Hierrr’. De drie vrienden maken van alles mee in Nederland en komen op allerlei plekken in aanraking met zwemwater.

Wat is zwemveiligheid?
We hebben het hier veel over zwemveiligheid. Maar wat is dat nu eigenlijk? Van welke factoren is dit afhankelijk? Ben je ‘automatisch’ zwemveilig na het behalen van je zwemdiploma? Blijf je altijd zwemveilig? We gaan in op deze vragen in een speciale animatie.

Zwemlesmethode: maak de juiste keuze
Je kind gaat straks op zwemles. Maar waar? Hoe weet je of een zwemlesmethode bij jou en jouw kind past? De animatie van het kennisproject NL Zwemveilig helpt je hierbij. Dan weet je uit welke onderdelen een zwemlesmethode bestaat en waar je op kunt letten bij het vergelijken van methodes.

Op www.water-vrij.nl vind je nog meer activiteiten, video’s en spelletjes.

Bron: NRZ


Deze berichten zijn ook interessant

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst. Verplichte velden zijn gemarkeerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}