7 december 2023

0 REACTIE(S)

Dag van de Vrijwilliger

Vandaag is het de Dag van de Vrijwilliger in Nederland, een dag waarop we de toewijding en opoffering van degenen die belangeloos hun tijd en energie geven aan anderen vieren. Een perfect moment om de schijnwerpers te richten op de vrijwilligers van Zwemschool Leiden, die met passie en vastberadenheid zwemlessen verzorgen voor jong en oud.

Zwemles, redden en meer

Een van de meest indrukwekkende aspecten van de vrijwilligers van Zwemschool Leiden is hun betrokkenheid bij het onderwijzen van zwemvaardigheden. De vrijwilligers bieden lessen aan volgens het NRZ Zwem-ABC, waarmee ze jonge kinderen vanaf 4½ jaar de vaardigheden bijbrengen om zichzelf te redden en veel plezier te hebben in het water.

Motivatie en samenwerking

Wat drijft deze toegewijde vrijwilligers van Zwemschool Leiden? Voor velen is het antwoord eenvoudig: de kinderen en de warme camaraderie met medevrijwilligers. De vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in om kinderen te helpen leren zwemmen en te genieten van de gezelligheid die ontstaat in de gemeenschap van de zwemschool.

Nieuwe wateren, nieuwe avonturen

Dit seizoen begon Zwemschool Leiden in een nieuw zwembad, wat gepaard ging met de nodige uitdagingen en opstartproblemen. Desondanks hebben de vrijwilligers met vastberadenheid en veerkracht ervoor gezorgd dat de zwemlessen al vanaf week 1 soepel verlopen.

Motto dat inspireert

De zwemschool draagt het inspirerende motto:

“Leden staan niet op de eerste plaats.
Vrijwilligers staan op de eerste plaats.
Als wij voor onze vrijwilligers zorgen, zorgen zij voor de leden.”

Zwemschool Leiden

Deze overtuiging weerspiegelt de prioriteit die de organisatie geeft aan de mensen die hun tijd en energie belangeloos investeren.

Een zoet slot

Om onze waardering te tonen, staat er morgen wat lekkers klaar in het zwembad tijdens de lessen. Een kleine geste om de vrijwilligers te bedanken voor hun voortdurende inzet en toewijding.


Deze berichten zijn ook interessant

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst. Verplichte velden zijn gemarkeerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}