17 mei 2021

0 REACTIE(S)

Aanvullende informatie examen ZwemABC

Komende vrijdag, 21 mei 2021, is het eerste diplomazwemmen voor ZwemABC van dit jaar. Gelukkig kunnen we kinderen weer de mogelijkheid bieden om hun diploma te halen. Helaas is dit nog zonder publiek. We begrijpen dat dit voor kinderen moeilijk kan zijn. Daarom vragen we aan iedereen die examen doet om hun favoriete knuffel / pop mee te nemen, zodat deze op de tribune kan zitten. Hopelijk geeft dit de kinderen een extra steuntje in de rug.

Het diplomazwemmen is in zwembad “Het Vijf Meibad” (Boshuizerlaan 1, 2321 SG Leiden).

Daarnaast vragen we iedereen om op tijd te komen, maar niet te vroeg. Probeer ongeveer vijf minuten voor de starttijd omgekleed beneden bij de douche te staan.

De starttijden:

  • NRZ A – 17. 45 uur
  • NRZ B – 18. 15 uur
  • NRZ C – 19. 00 uur.

Wilt u zich bij binnenkomst melden bij de balie, daarna kunt u zich omkleden aan de linkerkant. (voorheen was dit de mannen-omkleed- kant). Na het omkleden kunt u uw kind beneden bij de douche de laatste succeswensen geven, een instructeur zal de kinderen opvangen. Wilt u geen kleding in de kleedhokjes laten liggen, deze mogen mee naar boven en op de tribune gezet worden, bij hun leukste knuffel/ pop. Na het examen komen de kinderen naar beneden, aan de rechterkant (voorheen de dames-omkleed-kant) kunt u zich vlot omkleden en het complex verlaten.

Om toch een beetje feestelijk te eindigen willen we de diploma-uitreiking buiten doen. (Als het weer het toelaat). We zullen buiten voor de ingang van de sporthal de diploma’s uitreiken. Wit u letten op gepaste afstand van de andere ouders en kinderen?

We hopen op een geslaagde avond!


Deze berichten zijn ook interessant

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet openbaar geplaatst. Verplichte velden zijn gemarkeerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}